Kako zatražiti ponudu?

Više je načina kako doći do ponude

Zatražite ponudu

  • 1. Pošaljite nam upit mailom na adresu info@laurusnet.hr
  • 2. Nemate e-mail, ali koristite fax? Dogovoreno, pošaljite upit na naš broj (01) 55 83 200
  • 3. Ne snalazite se sa tehnologijama? Onda do ponude možete i osobnim dolaskom u naš zagrebački ured na Knežiji, na adresi Kalinovica6, između Vjesnika i crkve na Knežiji.

OBAVEZNA je prethodna najava i rezervacija termina za dolazak u naš ured!

Kako bismo izradili prijedlog organizacije Vašeg novog ormara te izračunali cijene za različite varijante i materijale, neophodne su nam barem neke od slijedećih informacija:

  1. za početak, trebamo mjere prostora (okvirna širina, visina i dubina prostora predviđenog za ormar),
  2. položaj ormara u odnosu na bočne zidove prostorije (da li je bočno, i lijevo i desno od novog ormara, zid ili slobodan prostor koji ćemo zatvoriti bočnom stranicom),
  3. trebate li podnu, stropnu i leđnu stranicu u ormaru ili ne,
  4. pozicije svih instalacija u i oko prostora namjenjenog novom ormaru,
  5. okvirni sadržaj, odnosno namjena samog ormara (da lakše odredimo raspored unutrašnjosti),
  6. ako znate koje materijale biste kombinirali na samim vratima, tim bolje
  7. sve ostalo što smatrate da će nam pomoći u osmišljavanju i izradi Vašeg novog ormara, kako iznutra, tako i izvana

Ukoliko ste u mogućnosti, poslikajte Vaš prostor pa nam pošaljite fotografije u prilogu upita. I jednostavna skica će biti dobrodošla ako Vam fotografije predstavljaju problem. Slobodno pošaljite i okvirne slike nećeg što ste pronašli u katalogu, časopisu ili na internetu, a sviđa Vam se. Možete nam poslati i samo opis sa Vašim željama, bez slika, skica i priloga.

Uglavnom, Vi nama pošaljete gore navedene informacije (što više - to bolje), a mi Vam uskoro odgovaramo skicom prijedloga unutarnjeg i vanjskog izgleda ormara i konkretnom ponudom. Ili ponudama, ako tražite nekoliko opcija.
Ukoliko Vam ponuda odgovara, dolazite u ured izabrati dekore, okove i sve ostale detalje. Nakon definiranja svega navedenog i uplate akontacije, mi izlazimo na izmjeru. Nerijetko klijenti preskaču dolazak do nas nakon prihvaćanja okvirne ponude pa mi sa uzorcima materijala dolazimo direktno na izmjeru te sve detalje definiramo pa i sam ugovor potpisujemo na licu mjesta. Nama to ne smeta, ali bitno je unaprijed dogovoriti i tu mogućnost.

Nakon što smo dogovorili sve uvjete i pojedinosti koje u znak prihvaćanja potvrđujete svojim potpisom na ugovoru/ponudi i radioničkim crtežima i razradama, dogovaramo termin za montažu vašeg novog namještaja i primamo se posla u radioni.

Za izlazak na izmjeru, izradu projektne dokumentacije i/ili 3D vizualizacije prije konačnog dogovora i uplate avansa kao potvrde narudžbe, naplaćujemo kaparu u iznosu realnih troškova za izradu svega navedenog. U praksi i u prosjeku, za zagrebačko područje, taj iznos je oko 250 kn, ali podsjećamo da ovisi o opsegu poslova obavljenih prije konačnog dogovora. Naravno, po dogovoru posla, ukupnu cijenu svega umanjujemo za iznos uplaćene kapare.