O nama

Kompletno opremanje interijera

Opremanje interijera i objekata | Proizvodnja namještaja po mjeri

Mi smo mala tvrtka u kontinuiranom razvoju, orijentirana na opremanje interijera i objekata te proizvodnju namještaja po mjeri u srednjem i višem srednjem kvalitativnom i cjenovnom razredu. Specijalizirali smo se za segment opremanja manjih i srednjih poslovnih i uredskih prostora te proizvodnju ugradbenih ormara po mjeri (www.UgradbeniOrmari.com). Uz to, partner smo za distribuciju Dauphin i Nowy Styl asortimana te ekskluzivni partner za distribuciju Herman Miller asortimana u Republici Hrvatskoj, prestižnog svjetskog brenda u segmentu ergonomskih i dizajnerskih stolaca i namještaja.

Uostalom, tko još nije čuo za Aeron, Herman Miller's Aeron, najbolji stolac na svijetu proteklih 15-ak godina? Opremanje interijera u sklopu tvrtke Laurus Net d.o.o. pokrenute početkom 2010. razvilo se kao logičan nastavak na temelju višegodišnjih iskustava obrta Laurus koji posluje od 2003. godine te kao posljedica rasta i širenja opsega poslovanja. Obrt Laurus stasao je pak i razvio se pod utjecajem obiteljskog obrta koji se više desetljeća uspješno bavi obradom drveta i proizvodnjom sobnih i ulaznih drvenih vrata te drvenih prozora u Bjelovaru.

Zašto baš mi

Iskustvo i funkcionalnost

ISKUSTVO I FUNKCIONALNOST

Godine i godine iskustva u opremanju interijera i proizvodnji namještaja po mjeri te ekipa iskusnih ljudi stoje Vam na raspolaganju kako bismo savjetima pomogli u optimiziranju ergonomije, funkcionalnosti, estetike i naravno cijene. Spremni smo se u potpunosti prilagoditi Vašim željama.

Materijali

PROVJERENI MATERIJALI

U radu koristimo samo provjerene materijale i okove renomiranih svjetskih proizvođača kako bismo osigurali kvalitetu, pouzdanost i trajnost. Vlastiti proizvodni pogon i monteri naša su prednost, a suradnja s provjerenim partnerima omogućava nam fleksibilnost i konkurentnost.

3D idejno rješenje

3D IDEJNO RJEŠENJE

Ukoliko želite, uhodani tim dizajnera s kojim surađujemo spreman je napraviti i vjerne visokokvalitetne 3D vizualizacije prostora sa gotovo realističnim prikazom istoga koji može dočarati kako će prostor i namještaj u njemu izgledati nakon opremanja. Sve u skladu s Vašim željama i afinitetima.